انتشار دو مورد از بزرگترین بازیهای وعده داده شده برای 2022 به تأخیر افتاد. Bethesda بیانیهای را در توییتر خود منتشر کرده و در آن اعلام کرده که انتشار Starfield و Redfall هر دو تا نیمه 2023 به تاخیر میافتد.
این ناشر باسابقه در بیانیه خود مینویسد: «تیمهای Arkane Austin (خالق Redfall) و Bethesda Game Studios (توسعهدهنده Starfield) جاهطلبیهای باورنکردنیای برای بازیهای خود دارند و ما میخواهیم اطمینان حاصل کنیم که شما بهترین و بهینهترین نسخه از این بازیها را دریافت خواهید کرد».
Bethesda در ادامه چنین نوشته است: «ما میخواهیم از همه بخاطر هیجانشان برای Redfall و Starfield تشکر کنیم. این انرژی بخش عظیمی از چیزی است که هر روزه الهامبخش همه ماست و به ما برای آنچه درحال خلق آن هستیم، هیجان میبخشد. ما بیصبرانه منتظر اولین نمایش مفصل از گیمپلی Redfall و Starfield هستیم».
نمایشهای مفصل از گیمپلی که در اینجا از آنها صحبت شده، احتمالاً در 12 ژوئن/22 خرداد در نمایش Xbox و Bethesda Games به نمایش گذاشته خواهند شد. تاد هوارد، کارگردان Starfield، اواخر سال گذشته گفت که نمایش کامل بازی برای تابستان 2022 برنامهریزی شده است.
هر دو Starfield و Redfall به طور رسمی در ویترین E3 مایکروسافت سال گذشته رونمایی شدند. انتشار Starfield قرار بود در روز 11 نوامبر 2022 یعنی دقیقاً 11 سال پس از انتشار Elder Scrolls 5: Skyrim باشد. تاد هوارد در نوامبر سال گذشته گفت که Bethesda از اینکه بازی را در تاریخ مقرر عرضه خواهد کرد، اطمینان دارد.
Redfall در E3 سال گذشته معرفی شد و پنجره عرضه تابستان 2022 برای آن اعلام شد؛ هرچند با توجه به نبود هرگونه اطلاعات جدید درباره این بازی تاخیر در انتشار آن دور از ذهن نبود.
مرتبط با این خبر در بازینما بیشتر بخوانید:
رویداد Xbox و Bethesda روز 22 خرداد برگزار خواهد شد
طراح ارشد Starfield میگوید این بازی گیمرها را شگفتزده خواهد کرد