لیست آهنگ‌های FIFA 14 منتشر گردید

EA Sports لیست آهنگ‌های FIFA 14 را رسما منتشر کرد.

در این بازی، 31 گروه از 13 کشور جهان حضور دارند که از جمله معروف‌ترین گروه‌ها می‌توان به Bloc Party، Vampire Weekend، Empire of the Sun و  Nine Inch Nails اشاره کرد.

FIFA 14 در تاریخ 24 سپتامبر در آمریکا و 27 سپتامبر در سراسر جهان منتشر می‌گردد.

لیست کامل آهنگ‌ها:


Hit It – American Authors

Get Down – Amplify Dot

Ratchet – Bloc Party

We Sink – Chvrches

Love Natural – Crystal Fighters

Compliment Your Soul – Dan Croll

Runnin – David Dallas

Down Town – De Staat

F For You – Disclosure

Alive – Empire Of The Sun

My Number (Trophy Wife Remix) – Foals

I’m With You – Grouplove

I Know Its You – Guards

Funky Futurista – Illya Kuryaki & The Valderramas

Marathon – Jamie N Commons

Love Me Again – John Newman

Boa Noite – Karol Conka

Hot – Los Rakas

Voice Diz Que O Amor Nao Doi – Marcelo D2

Don’t Forget Who You Are – Miles Kane

Am Ende – OK Kid

Mechanical – Oliver

Magic – Olympic Ayers

Purple Yellow Red And Blue – Portugal The Man

Here – Robert Delong

I Am – Rock Mafia Ft Wycleaf Jean And David Correy

Dreaming – Smallpools

The City – The 1975

Miko – The Chain Gang Of 1974

Little Games (St. Lucia Remix) – The Colourist

Hearts Like Ours – The Naked And Famous

On Our Way – The Royal Concept

Worship You – Vampire Weekend

24 Hours – Wretch 32

Lived A Lie – You Me At Six


حتما بخوانید